Stoftryk 2

Stoftryk fortsat

Denne gang har jeg brugt Setacolor fra Pebeo, det er en transparent maling, som kan bruges på mange forskellige materialer. Den binder sig godt til stoffet og kan tåle lidt af hvert i forhold til efterbehandlinger, som fx overdyeing. Den har meget klare farver og er nem at arbejde med. Den er ikke helt billig, men alle pengene værd efter min mening.

Jeg har ikke fundet en forhandler i Danmark, så jeg har købt mine hos http://www.hilarybshop.co.uk/ourshop/ , de kan også købes hos Amazon. 

Håndcremen Barrier Creme er også købt hos Hilary B, den sikrer at farven ikke trænger ind i dine blodbaner, så kan varmt anbefales!!!

Denne måde at farve stoffer på er inspireret af Hilary B, du kan finde videoer på YouTube i stribevis, hvor hun viser teknikken.

Fordi stoffet skal overdyes har det ligget i Soda og er efterfølgende tørret, som du sikkert kan se så er det ikke strøget, det vil det blive skoldet hvis du stryger det. Det betyder ikke noget at det er lidt krøllet.

Jeg har brugt blokke til at trykke med, fjer, insekter og blade. De er alle købt hos https://colouricious.com/, udvalget skifter hurtigt, det skal man lige være opmærksom på. Hvis man har forelsket i nogle så skal man ikke vente med at købe dem, de kommer måske ikke igen. De kan også købes hos http://www.spektrumtextil.dk/ , i et mindre udvalg.

Jeg har også brugt forskellige stencils, nogle er købt hos Hilary B andre hos www.createart.dk og der er også nogle ældre nogle, som jeg ikke husker hvor er fra.

Jeg håber du finder inspiration i noget af det og får mod på at prøve selv :-)